Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Irak'ta Bazı Üniversiteleri Ziyaret Etti
18 Nisan 2024 | 23:43

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Irak'ta bazı üniversiteler ile ikili görüşmeler gerçekleştirdi. Erbil Selahaddin, Bağdat ve Bağdat Al-Turath Üniversiteleri ziyaret edildi.  Bağdat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahaa Ibraheem Ansaf ile iş birliği yapılacak çeşitli alanlara ilişkin görüşme gerçekleştirdi.

Rektörümüz ve beraberindeki heyet Bağdat’ta faaliyet gösteren Al-Turath Üniversitesini ziyaret etti. Ziyarette Al-Turath Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Jaffar Jaber Jawad ile iki üniversite arasında çeşitli alanlara ilişkin iş birliği protokolü imzalandı. Üniversitemiz mezunu olan Bağdat Üniversitesi Diller Fakültesi Türk Dili Bölümü Başkanı Prof. Dr. Nejdet Murat Bayatlı ziyaret edilerek kendisine mezun kartı takdim edildi. Ziyarette bölüm öğrencileri ile söyleşi gerçekleştiren Rekrörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

-1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 ırak-1