Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Pursaklar Üniversite Tanıtım Fuarı’na Katıldı
18 Nisan 2024 | 15:15

Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Pursaklar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Pursaklar Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü tarafından üniversite adaylarına yönelik düzenlenen Pursaklar Üniversite Tanıtım Fuarı’na katıldı. Pursaklar Abdurrahim Karakoç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen fuarda, üniversite adayları standımıza yoğun ilgi gösterdi. Üniversite adayları, Üniversitemiz, bölümlerimiz ve Üniversitemizin imkanları hakkında bilgi sahibi olma imkanı elde etti. Standımızı Pursaklar Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli ve Pursaklar İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil de ziyaret etti. Pursaklar İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil, katılımlarından dolayı Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personelleri Hilal Arın ve Fatih Zeren’e teşekkür ederek, katılım belgesi takdim etti.

pursaklar-1 pursaklar-1 pursaklar-1