Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Türk Dil Kurumu Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Harun Şahin’i Ziyaret Etti
28 Mart 2024 | 19:13

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Türk Dil Kurumu Başkan Yardımcılığı görevine atanan Üniversitemiz Gazi Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Harun Şahin’e tebrik ziyaretinde bulundu. Prof. Dr. Musa Yıldız, Doç. Dr. Harun Şahin’e görevinde başarılar diledi. TDK Başkanı Prof. Dr. Osman Mert’in de bulunduğu ziyarette iki kurum arasında yapılabilecek iş birliği imkânları ele alındı. Ziyarette Rektörümüze, Üniversitemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yusuf Günaydın eşlik etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Doç. Dr. Harun Şahin’e, Üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Prof. Dr. Fuat Sezgin Ormanı’na adına dikilmiş fidan sertifikasını takdim etti. Türk Dil Kurumu Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Harun Şahin ise nazik ziyaretinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’a teşekkür etti.

HARUN ŞAHİN-1 -1