Duyuru
Kütüphane Fiziki Kullanımı Hakkında
20 Mayıs 2024 | 14:21

Değerli Kullanıcımız,

Kütüphane binamız çatı ve katları tadilata alınmış olduğundan, Kütüphanemiz tüm alanlarıyla fiziki kullanıma uygun hale gelene kadar hizmetlerini e-kaynaklar / e-hizmetler üzerinden vermeye devam edecektir.

Kitap iade, gecikme işlemleri ve Kütüphaneler arası İşbirliği kapsamında yurt içi ve yurt dışı istekler Ödünç Verme ve Kütüphanelerarası İş Birliği birimi tarafından 8.30-17.30 saatleri arasında yapılabilmektedir. Kaynak iade tarihleri Mayıs ayı sonuna kadar uzatılmış olup; E-Kullanıcı İşlemleri alanından Üye Numaranız ve Şifrenizle takip edebilirsiniz. Kütüphane Borç Ödeme işlemi sadece E-Ödeme yöntemiyle yapıldığıdan ilgili alanı TC Kimlik Numaranızla https://eodeme.gazi.edu.tr/ adresinden her zaman kullanabileceğinizi ayrıca hatırlatmak isteriz. 

Kütüphanemizin abone olduğu ve satın aldığı kaynaklara, Gazi bünyesindeki tüm bilgisayarlardan erişim mümkündür. Bunun dışında akademik personelimiz ile tüm lisans / yüksek lisans / doktora öğrencilerimiz proxy ayarlarını yaptıkları takdirde, yerleşke dışından da elektronik kaynaklara erişim sağlayarak araştırmalarına devam edebilir.

 

background image