Verimlilik Toplantısı-3 Yapıldı
26 Aralık 2020 | 11:43

Üniversite içindeki etkileşimi ve iletişimi artırmak için büyük çaba gösteren Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, fakültelerdeki ana bilim dalı ve bölüm başkanlarıyla çevrim içi olarak verimlilik toplantıları yapmaya devam ediyor. Tıp Fakültesi ile yapılan üçüncü toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, Tıp Fakültesi ana bilim dalı ve bölüm başkanları katıldı.

 

 

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Bayındır’ın Üniversitemiz ile ilgili yaptığı sunum ile başlayan toplantı, Tıp Fakültesi ana bilim dalı ve bölüm başkanlarının soru, görüş ve düşünceleri ile devam etti. Tıp Fakültesi öğretim üyelerinin sorularını büyük bir içtenlikle yanıtlayan Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Gazi Hastanesi’nin yeni binalarıyla ilgili bilgiler aktardı. Prof. Dr. Musa Yıldız, “Binalarımızı ödenek tahsis edildiği takdirde bir buçuk yıl içinde tamamlamak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz” dedi.

Rektörümüz Musa Yıldız, akreditasyona büyük önem verdiklerini vurgulayarak, öğretim üyelerinin teşvik edilmesi için üniversite yönetimi olarak ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını kaydetti. Salgın dolayısıyla tüm dünyanın zor bir süreçten geçtiğine işaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, “Bu süreçte en çok siz değerli sağlık çalışanlarımız zorlanıyor, o yüzden sizlere minnettarlığımızı bildiriyoruz” diye konuştu.

Akademik kadroları adil bir şekilde dağıtacaklarını dile getiren Rektör Musa Yıldız, şunları aktardı: “Göreve geldiğimizde gönül gücümüzü kullanacağımızı söylemiştik. Bunun bir örneği de fakültelerimize büyük emeği geçen öğretim üyelerimizin isimlerinin amfi, toplantı salonu, laboratuvar gibi fakültenin önemli yerlerine verilmesidir. Vefa gösteren vefa görür. Vefayı hocalarımıza hayattayken gösterelim.”

Gazi Hastanesi’nin, Üniversitemizin göz bebeği olduğunu söyleyen Rektör Prof. Dr. Musa Yıldız, imkânlar ölçüsünde hastanenin fiziki alanlarını 2021 yılında rahatlatmak istediklerini kaydetti. Üniversitelerin görevlerinden birinin de topluma hizmet olduğunu söyleyen Prof. Dr. Musa Yıldız, bu anlamda zaman içinde gerekli adımların Gazi Hastanesi için atılacağını belirtti.

Toplantı, Tıp Fakültesi yöneticilerinin sorularının cevaplanmasıyla sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

background image