Verimlilik Toplantılarının On Birincisi Gazi Eğitim Fakültesi ile Yapıldı
24 Mart 2021 | 17:30

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, verimlilik toplantılarının on birincisinde Gazi Eğitim Fakültesi araştırma görevlileriyle bir araya geldi. Toplantıya Rektörümüzün yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Gazi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Selvi ve Fakülte araştırma görevlileri katıldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Bayındır toplantıda araştırma üniversitesi kriterleri ile ilgili bilgiler verirken Akademik Veri Yönetim Sistemi  (AVESİS), Akademik Teşvik Ödeneği Süreç Yönetim Sistemi (ATÖSİS), Kurumsal Veri Yönetim Birimi ve Sistemini uygulamaya başladıklarını ifade etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız ise Gazi Üniversitesinin önemine dikkat çektiği konuşmasında, araştırma görevlilerinden nitelikli akademik çalışmalar yapmalarını istedi. Üniversitemizin el birliğiyle daha iyi noktaya taşınabileceğini ifade eden Rektör Prof. Dr. Musa Yıldız, bu noktada Gazi Eğitim Fakültesine çok önemli görevler düştüğünü vurguladı ve kendisine yöneltilen sorulara yanıt verdi.

Toplantıda söz alan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Selvi, Gazi Eğitim Fakültesinde yapılan etkinlikler ve bilimsel çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

 

background image