Üniversitemiz Eczacılık Fakültesi Sosyal Sorumluluk Projesi Kapsamında Üniversitemiz Tıp Fakültesine Çocuk Kitapları Hediye Etti
6 Nisan 2021 | 11:00

Üniversitemiz Eczacılık Fakültesi başlattığı “Bir kitapla bir hayata dokun” adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Üniversitemiz Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Bilim Dalına çocuk kitapları hediye etti. Tıp Fakültesi Dekanlık Konferans Salonunda gerçekleştirilen törene, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlkay Erdoğan Orhan, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Aysun Bideci, Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ceyda Karadeniz öğretim üyeleri ve konuklar katıldı.

Programın açılışında konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, “Bugün Üniversitemizin gözbebeği Tıp Fakültemizin ev sahipliğinde çok önemli bir programı gerçekleştiriyoruz. Hayatımızın bir geçeği olan lösemili çocuklarımız için elimizden gelen desteği vermeliyiz. Bu sosyal sorumluluk projesinin diğer bölümlerimize de örnek olmasını temenni ediyor, kitap bağışına destek olan ve bu etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan ise, “Eczacılık Fakültemizin kitap bağışı için bir araya geldik. Fakülte olarak Eczacılık Fakültesi ile birçok alanda ortak çalışmalarımız var. Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Bilim Dalına verdikleri destekten dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlkay Erdoğan Orhan, başlatılan sosyal sorumluk projesi kapsamında bine yakın kitap topladıklarını dile getirdi. Orhan, konuşmasını şöyle tamamladı: “Bu projenin gerçekleşmesinde Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Esra Emerce büyük çaba sarf etti. Bugün Tıp Fakültemize 350 civarında çocuk kitabı hediye ediyoruz. Sosyal sorumluluk projesinin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese ben de teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Programın sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlkay Erdoğan Orhan ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Esra Emerce’ye teşekkür belgesi takdim etti.

background image