Üniversitemiz Araştırma Görevlilerinin Katılımıyla Verimlilik 13 Toplantısı Gerçekleştirildi
12 Nisan 2021 | 14:09

Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi araştırma görevlileriyle, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ın katılımıyla 13. verimlilik toplantısı çevrim içi olarak düzenlendi. Toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kahraman Güngör, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlkay Erdoğan Orhan ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Elbasan, öğretim üyeleri ve konuklar katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, “Üniversitemiz 95 yıldır eğitim, araştırma ve toplumsal katkı alanlarında hizmet vermektedir. Bu hizmetler küresel salgın döneminde de aralıksız devam etmiştir. Araştırma görevlilerimizin akademik faaliyetlerini önemsiyoruz. Nitelikli öğretim üyesi olma yolunda araştırma görevlilerimize eğitim, araştırma, proje ve girişimcilik faaliyetlerinde Üniversitemizin tüm birimleri destek sağlayacaktır. Göreve geldiğimiz gün hedeflerimizi belirledik. Bu hedeflerimize ulaşmak için çok çalışmalıyız” dedi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Bayındır tarafından araştırma görevlilerinin akademik çalışmalarında kapasite, kalite, etkileşim ve iş birliğinin geliştirilmesine yönelik bir sunum gerçekleştirildi. Fakülte dekanlarının görüşlerinin alındığı toplantı, araştırma görevlilerinin sorularının cevaplanmasının ardından sona erdi. 

background image