Duyuru
Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sınavı Sonuçları
24 Aralık 2019 | 10:05
Adaylar, 23 Kasım 2019 Cumartesi günü Ölçme ve Değerlendirme Merkezi tarafından yapılan Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sınavının sonuçlarına https://basvuru.gazi.edu.tr/  üzerinden "İşlemler->Sınav Sonucumenüleri altından erişilebilecektir. Adaylar sınav sonuçlarına ilişkin itirazlarını aşağıdaki adımları uygulayarak gerçekleştireceklerdir. Aday;

 

1) Ödeme adresinden T.C. Kimlik Numarasını girerek 20 TL sınav sorularına itiraz ücretini banka/kredi kartı ile (kart numarası girerek) ödeyecek (Havale, EFT veya diğer yollarla yapılan ödemeler işleme alınmaz),

2) Aday İşlemleri Sistemi adresine tıklayıp T.C. Kimlik Numarasını ve parolasını girerek “İşlemler->İtiraz” menüleri altında sınav sonuçlarına ilişkin itiraz formunu doldurup “Gönder” butonu ile itirazını sisteme kaydedecektir.

3) İtiraz süresi içerisinde itirazlarında değişiklik yapmak isteyen aday, herhangi bir ücret ödemeden 2. adımda belirtilen şekilde itirazını güncelleyebilecektir.

 

Adaylar, yukarıda belirtilen adımları en geç 7 Ocak 2019 Salı Saat: 23:59’a kadar gerçekleştirebilecektir. İlgili alanları eksik olan formlar ile ne talep edildiğinin açıkça belirtilmediği formlar işleme alınmaz. Aday İşlemleri Sisteminde yukarıdaki adımları gerçekleştirerek kayıt oluştururken adayın kullandığı bilgisayar sisteminden ya da Üniversitemizin bilişim altyapısından kaynaklanabilecek herhangi bir sorunun zamanında giderilebilmesi adına yukarıda bahsedilen tüm işlemlerin son tarihten önce tamamlanması adayın yararına olacaktır. Belirtilen son tarihten itibaren başvuru kabul edilmeyecektir. Merkezimize faks, e-posta ve/veya diğer biçimlerde ulaştırılan formlar işleme alınmaz.

background image