Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Yürüttüğü Projelerle Üniversitemize Katkı Sağlayan Öğretim Üyelerine Teşekkür Belgesi Takdim Etti
5 Mart 2021 | 12:16

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, 2016-2020 dönemi içerisinde yürüttükleri ERASMUS+ projeleriyle Üniversitemize en çok katkı sağlayan 23 öğretim üyesiyle bir araya geldi. Yeni Senato Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda Prof. Dr. Musa Yıldız, göreve geldiği ilk andan itibaren projelere destek veren bir rektör olduğundan ve TÜBİTAK ve ERASMUS+ gibi projeler yapmanın öneminden bahsetti. Yönetim olarak bu konuyu çok önemsediklerini vurgulayan Prof. Dr. Yıldız, “Sizlerin desteğine çok ihtiyacımız var. Bizler yönetici olarak sizlere her türlü desteğe hazırız. Bu üniversiteyi daha iyi yerlere getirmek istiyoruz” dedi.
Toplantıya katılan öğretim üyeleri ise gerçekleştirilen bu törenden dolayı Prof. Dr. Musa Yıldız’a teşekkür ettiler.
Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, 2016-2020 dönemi içerisinde yürüttüğü ERASMUS+ projeleriyle Üniversitemize katkı sağlayan Diş Hekimliği Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Cansu Alpaslan, Doç. Dr. Gülçin Akça; Gazi Eğitim Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Gonca Ekşi, Prof. Dr. Aslıhan Tüfekçi, Prof. Dr. Çığıl Aykut, Prof. Dr. Mehmet Fatih Taşar, Prof. Dr. Salih Şahin, Prof. Dr. Necdet Karasu, Prof. Dr. Serçin Karataş, Doç. Dr. Yusuf Ziya Tavil, Doç. Dr. Mutlu Tahsin Üstündağ, Öğr. Gör. Betül Tokgöz; Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Semra Arslan Selçuk; Mühendislik Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Metin Uymaz Salamcı, Doç. Dr. Gökhan Küçüktürk; Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. Alper Güzel; Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyeleri, Prof. Dr. Hacı Ahmet Pekel, Öğr. Gör. Mustafa Altunsoy; Teknoloji Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. İsmail Şahin, Prof. Dr. Erol Kurt, Prof. Dr. Adnan Sözen, Doç. Dr. Hüseyin Kürşad Sezer; Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nuriye Ebru Ergenekon’a teşekkür belgesi ve Üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında kendi adlarına dikilmiş bir adet fidan sertifikası takdim etti.

background image