Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Yürüttüğü Projelerle Üniversitemize Katkı Sağlayan Öğretim Üyelerine Teşekkür Belgesi Takdim Etti
18 Şubat 2021 | 18:15

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, 2016-2020 dönemi içerisinde yürüttükleri TÜBİTAK ve ERASMUS+ projeleriyle Üniversitemize en çok katkı sağlayan 20 öğretim üyesiyle bir araya geldi. Yeni Senato Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda Prof. Dr. Musa Yıldız, göreve geldiği ilk andan itibaren projelere destek veren bir rektör olacağından ve TÜBİTAK, ERASMUS+ gibi projeler yapmanın öneminden bahsetti. Yönetim olarak bu konuyu çok önemsediklerini vurgulayan Prof. Dr. Yıldız, “Sizlerin desteğine çok ihtiyacımız var. Bizler yönetici olarak önünüzü açmaya hazırız. Bu üniversiteyi layık olduğu yere getirmek istiyoruz” dedi.

Toplantıya katılan öğretim üyeleri ise gerçekleştirilen bu törenden dolayı Prof. Dr. Musa Yıldız’a teşekkür ettiler.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, 2016-2020 dönemi içerisinde yürüttüğü TÜBİTAK ve ERASMUS+ projeleriyle Üniversitemize katkı sağlayan Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Seçil Nemli, Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Zeynep Şafak Teksin, Prof. Dr. Ayşe Başak Engin, Prof. Dr. İsmet Çok, Fen Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Sefer Bora Lişesivdin, Prof. Dr. Şükrü Çavdar, Prof. Dr. Belma Aslım, Prof. Dr. Selim Acar, Prof. Dr. Bekir Sarı, Doç. Dr. Gökhan Demirel, Doç. Dr. Yavuz Dede, Gazi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tolga Güyer, Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Nuray Oktar, Prof. Dr. Rahmi Ünal, Prof. Dr. Fatma Suna Balcı, Prof. Dr. Özgül Salor Durna, Teknoloji Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Erol Kurt, Prof. Dr. Çetin Karataş, Doç. Dr. Hanifi Çinici ve Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayşe Kalkancı’ya teşekkür belgesi ve Üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında kendi adlarına dikilmiş bir adet fidan sertifikası takdim etti.

background image