Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş’ı Ziyaret Etti
2 Mart 2021 | 11:26

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş’ı ziyaret etti. Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, İhsan Selim Baydaş’a Üniversitemizin çalışmaları hakkında bilgi verdi. İki kurum arasında yapılabilecek iş birliği olanaklarının da ele alındığı ziyarette, Prof. Dr. Musa Yıldız’a, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Erdal Zorba eşlik etti. Prof. Dr. Musa Yıldız, Üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında İhsan Selim Baydaş adına dikilmiş olan 3 adet fidanın sertifikasını takdim etti. Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.