Proje ve Makale Bilgilendirme Günleri
4 Mart 2015 | 12:00
Değerli Öğretim Elemanlarımız;

Gazi Üniversitesi Rektörlüğü olarak fiziki alt yapı çalışmalarının yanında, öğretim elemanlarımızın akademik yönden gelişmelerine yönelik programları yürütmekteyiz.

Öğretim elemanlarımızın proje yazma, yürütme ve makale yazım süreçlerinde destek olmak amacıyla için bilgilendirme programları düzenlenecektir. Bu kapsamda “Gazi Üniversitesi Akademik Faaliyetleri Destek Programı” başlatılmıştır. 4 Mart 2015 Çarşamba 14:00-16:00 saatleri arası Mimar Kemalettin Konferans Salonunda Gazi Üniversitesi Rektörlüğü Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Gazi Üniversitesi Akademik Yazma Merkezi tarafından bir seminer verilecektir.

Bu seminere gelip kayıt yaptıran öğretim elemanları GUZEM ve Proje Merkezimizce düzenlenen Proje Döngüsü Yönetimi Uzaktan Eğitim Sertifika Programına ücretsiz kayıt yapma ve akademik yazma faaliyetlerimizden öncelikle yararlanma hakkı kazanacaktır. Bu yüzden katılımınız önem arz etmektedir.

Saygılarımızla…

Bilgi için