Pak-Türk Araştırmacı Hareketliliği Burs Programı 2017

YÖK  ve Pakistan Yükseköğretim Komisyonu (HEC) arasında imzalanan Yükseköğretim Alanında İşbirliği anlaşmasına göre akademik ve araştırma faaliyetlerinin  desteklenmesinin sağlanması ve lisansüstü öğrenci ve öğretim elemanları hareketliliğini destekleyerek, Türk ve Pakistan Yükseköğretim kurumları arasında yeni bilimsel ve teknolojik işbirliklerinin geliştirilmesi amaçlanmaktadır. Bu işbirliğinin sonuçlarından biri 'Pak Türk Araştırmacı Hareketliliği Burs Programı 2017 ' olmuştur.  Buna göre planlanan proje  başvurularanının  31.08.2017 tarihi mesai bitimine kadar www. yoksis.yok.gov.tr    üzerinden girişlerinin yapılması gerekmektedir. Başvuru çıktıları üniversitelerin Mevlana Koordinatörlüğü aracılığıyla rektör imzalı üst yazı şeklinde YÖK'e iletilecektir.

Ayrıntılı bilgi için:    www.yok.gov.tr   ve    esra.mavi@yok.gov.tr