Duyuru
Öğrenci Bilgi Sistemi “MOBİL UYGULAMASI” Öğrenci ve Akademisyenlerimizin hizmetine sunulmuştur
21 Eylül 2020 | 13:29

Kıymetli Öğrencilerimiz ve Akademisyenlerimiz;

Teknolojinin sağladığı imkanlarla artık zaman, mekân ve cihaz fark etmeksizin hızlı bir şekilde internet erişimi sağlanabilmektedir ve taşınabilir cihazlardan internet erişimi gündelik yaşantımızın ayrılmaz bir parçası haline gelmiştir. Öğrenci Bilgi Sistemimiz, 42.000+ öğrencimiz ve 3.200+ akademisyenimiz tarafından aktif olarak kullanılmaktadır. Sistemin erişilebilirlik oranını artırabilmek adına, Öğrenci İşleri Bilgi Sistemi “MOBİL UYGULAMA” modülü tüm ÖĞRENCİ, AKADEMİSYEN ve İdari Otomasyon Personelinin kullanımına sunulmuştur.

Google Android Market/Huawei AppGalery veya AppStore’dan “Proliz Mobil” isimli uygulamayı indirip kullanmaya başlayabilirsiniz.

Yazılımı mobil cihazınıza yükledikten sonra ilk ekranda, Üniversitemizin adını (GAZİ) girerek üniversitemizi listeden seçiniz. Uygulama, Öğrenci/Akademisyen ve Diğer (İdari Kullanıcılar) olmak üzere üç farklı şekilde hizmet vermektedir. “Sisteme Giriş Yap” kısmından “Öğrenci/Akademik/Diğer” seçeneklerinden birini tercih edip, Öğrenci Bilgi Sistemi kullanıcı adı (öğrenci no veya sicil no) ve şifresiyle kullanıma başlayabilirsiniz.

Gazi Üniversitesi mensuplarına hayırlı olması dileklerimle, saygılar sunarım.

Prof.Dr. Musa YILDIZ

Rektör

background image