Milli Eğitim Bakanı, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ı Ziyaret Etti
16 Kasım 2020 | 17:17

Milli Eğitim Bakanı Sayın Prof. Dr. Ziya Selçuk, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ı makamında ziyaret etti. Prof. Dr. Ziya Selçuk, Gazi Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanmasından dolayı Musa Yıldız’ı tebrik etti ve yeni görevinde başarılar diledi.  Prof. Dr. Musa Yıldız, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk’a üniversitemizdeki eğitim öğretim faaliyetleriyle ilgili bilgiler arzetti. Prof. Dr. Musa Yıldız, üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Bakan Prof. Dr. Ziya Selçuk adına dikilmiş olan 5 adet fidanın sertifikasını takdim etti. Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız ise nazik ziyaretinden dolayı Gazi Üniversitesi eski öğretim üyesi Bakan Prof. Dr. Ziya Selçuk’a teşekkür etti.