Geçiş Kontrol Sistemi Hakkında Duyuru
2 Haziran 2020 | 15:36

Üniversitemiz yerleşkelerinde kimlik kontrolleri ve yerleşke güvenliğinin daha etkin sağlanması maksadıyla kurulan Geçiş Kontrol Sistemleri (Turnike) tamamlanarak devreye alınmıştır. Geçiş Kontrol Sistemlerinden geçişler Halk Bank JetKart ile yerleşkelerimizde bulunan Milli Eğitim Bakanlığına bağlı birimlerde çalışan veya yerleşkelerimizde faaliyet gösteren işletme çalışanları (Teknopark, Kantin, Fotokopi. Berber vb.) ise Güvenlik Hizmetleri Müdürlüğünce dağıtımı yapılan geçiş kartlarıyla sağlanacaktır. Personel, Öğrenci ve diğer kullanıcıların geçişlerde sıkıntı yaşamaması maksadıyla JetKart’ ı olmayanların Halk Bankasından edinmesi, diğer kullanıcıların ise Güvenlik Hizmetleri Müdürlüğünden temin etmesi gerekmektedir.

Söz konusu sistemin işletilmesi Güvenlik Hizmetleri Müdürlüğü koordinesinde, Üniversitemiz personeli, öğrenci ve dış katılımcılar tarafından gerekli hassasiyet gösterilerek 29 Temmuz 2020 tarihinde devreye alınacaktır.

İrtibat: Güvenlik Hizmetleri Müdürlüğü

GENEL SEKRETERLİK