Gazi Üniversitesi Yönetimi CoronaVac Aşısı Oldu
15 Ocak 2021 | 11:27

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Koronavirüs Bilim Kurulu üyelerinin koronavirüs aşısı olmasının ardından, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız ve Üniversitemiz üst yönetimi CoronaVac aşısı oldu.

Gazi Hastanesinde gerçekleştirilen aşı programına Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ın yanı sıra, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fazlı Polat, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Alper Ceylan, Gazi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Arhan, Hastaneler Başmüdürü Figen Bucak ve Gazi Hastanesi yöneticileri katıldı.

Aşılamanın ardından kısa bir değerlendirme yapan Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, “Sağlık Bakanımız ve Koronavirüs Bilim Kurulumuz, devlet büyüklerimizin halkımıza ve milletimize örnek olması adına aşı olması çağrısında bulunmuştu. Biz de bugün üniversite üst yönetimi olarak milletimize örnek olmak için aşı olduk. Aşının tüm ülkemize sağlık getirmesini diliyorum. Aşılanmanın sonunda maskesiz güzel günlerimize dönmeyi temenni ediyor, aşının ülkemize, milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.