Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Merkez Yerleşkesi Diş Tedavi Kliniği Yenilenerek Hizmete Açıldı
12 Şubat 2021 | 12:48

Küresel salgının ortaya çıktığı ilk andan itibaren her türlü tedbiri alarak başta öğrencileri, akademik ve idari personeli olmak üzere tüm paydaşlarının sağlına büyük özen gösteren Üniversitemiz, Merkez Yerleşkemizde hizmet veren “Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Merkez Yerleşkesi Diş Tedavi Kliniği”ni de bu kapsamda yenileyerek tekrar hizmete açtı.

Açılışa Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Fazlı Polat, Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kahraman Güngör ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. İlke Atasoy Ulusoy katıldı.

Açılışın ardından kliniği gezen Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Diş Hekimliği Dekanı Prof. Dr. Kahraman Güngör’den bilgi aldı. Haftanın her günü açık olacak olan “Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Merkez Yerleşkesi Diş Tedavi Kliniği”nden öğrencilerimiz ve personelimiz yararlanabilecek.

Haberin ingilizce metni için tıklayınız.