Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesine Giren Öğretim Üyelerimize Plaket Töreni Düzenlendi
18 Şubat 2021 | 13:24

ScienceDirect PLOS Biology dergisinin yayınladığı dünyanın en etkili bilim insanları listesine girerek Gazi Üniversitesinin adını uluslararası platformda gururla duyuran Üniversitemiz öğretim üyelerine başarılarından dolayı plaket töreni düzenlendi.

“Kariyer Boyu Etki Listesi” ve “Yıllık Etki Listesi” şeklinde iki tür sıralama listesine giren öğretim üyelerine, Üniversitemiz Senato Salonu’nda plaket töreni düzenlendi. Gerçekleştirilen törene Rektör Prof. Dr. Musa Yıldız, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Prof. Dr. Bekir Buluç ve Prof. Dr. Fazlı Polat katıldı. Törende kısa bir değerlendirmede bulunan Rektör Prof. Dr. Musa Yıldız, başarılarından dolayı öğretim üyelerimizi tebrik etti. Rektörümüz, kendilerine teşekkür belgelerini ve plaketlerini takdim etti.

Haberin ingilizce metni için tıklayınız.