Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesine Giren Öğretim Üyelerimize Plaket Töreni Düzenlendi
17 Eylül 2020 | 19:07

Dünyanın en etkili bilim insanları listesine girerek Gazi Üniversitesi’nin adını uluslararası platformda gururla duyuran üniversitemiz Fen Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülay Bayramoğlu, Eczacılık Fakültesi Eczacılık Meslek Bilimleri Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlkay Erdoğan Orhan ve Teknoloji Fakültesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adnan Sözen’e başarılarından dolayı plaket töreni düzenlendi.

Üniversitemiz Senato Salonunda gerçekleştirilen törene Rektör Prof. Dr. Musa Yıldız, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Prof. Dr. Bekir Buluç, Prof. Dr. Fazlı Polat, Eğitim-Öğretim ve Dış İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. İhsan Kalenderoğlu ve Genel Sekreter Yardımcısı Öğr. Gör. Ragıp Akyürek katıldı.

Törende kısa bir değerlendirmede bulunan Rektör Prof. Dr. Musa Yıldız, başarılarından dolayı üç akademisyeni tebrik etti ve öğretim üyelerimize plaketlerini takdim etti.