BAP Toplantısı Rektörümüzün Katılımı ile Çevrim İçi Olarak Gerçekleştirildi
30 Aralık 2020 | 21:11

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Halil İbrahim Bülbül, Araştırma Geliştirme Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Zeynel Seferoğlu, dekanlar, enstitü müdürleri ve yüksekokul müdürleri ile çevrim içi bir toplantı gerçekleştirdiler. Toplantı, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ın konuşmasıyla başladı. Gazi Üniversitesi’nin ''araştırma üniversitesi'' vasfının devam etmesi ve daha ileriye taşınması için gerekli adımları atmaya başladıklarını dile getiren Prof. Dr. Musa Yıldız, akademik bilgi ve performans yönetim sisteminin hayata geçirilmesi ile veri kaybının önüne geçebileceklerini belirtti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Bayındır ise, araştırma üniversitelerinin genel tablosunu ortaya koyan bir sunum gerçekleştirdi ve yeni BAP yönergesi hakkında katılımcılara bilgi verdi. Toplantının son kısmında katılımcılardan gelen soruları ve önerileri dinleyen Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Üniversitemizin ''araştırma üniversitesi'' hüviyetini daha ileriye götürmek için ne gerekiyorsa yapacaklarını dile getirdi.