“Soğutma Sistemleri ve Çevresel Etkileri” Konulu Hizmet İçi Eğitim Programı Gerçekleştirildi
17 Mayıs 2024 | 07:43

Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Soğutma Sistemleri ve Çevresel Etkileri” adlı hizmet içi eğitim programı gerçekleştirildi. Programa İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Aydın Kayaer, akademik ve idari personel katıldı.

Teknoloji Fakültesi Dekanlığı A2 Giriş Konferans Salonu’nda yapılan programın moderatörlüğünü Eğitim Şube Müdürü Ayça Tunçay üstlenirken, programda eğitmen olarak üniversitemiz Teknoloji Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Aktaş yer aldı.

Açılışta söz alan Eğitim Şube Müdürü Ayça Tunçay, tüm hızıyla hizmet içi eğitim programlarını düzenlemeye devam ettiklerini söyledi.  

İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Aydın Kayaer ise Üniversitemiz personelinde farkındalık oluşturacak hizmet içi eğitim düzenlediklerini ifade etti. Çok farklı konularda gerçekleştirdikleri hizmet içi eğitimlere “Soğutma Sistemleri ve Çevresel Etkileri” konulu eğitimle devam ettiklerini anlatan Kayaer, programa katılımından dolayı Prof. Dr. Mustafa Aktaş’a teşekkür etti.

Aydın Kayaer’in konuşmasının ardından Prof. Dr. Mustafa Aktaş’ın sunumuna geçildi. Prof. Dr. Mustafa Aktaş, konuşmasına soğutma sistemleriyle ilgili bilgi vererek başladı. Bu sistemlerin çevresel etkilerine de değinen Prof. Dr. Mustafa Aktaş, bu sistemlerin ozon tabakasına zarar verdiğini ve sera etkisi oluşturduklarını dile getirdi. Bu nedenle dünyada bazı protokollerin imzalandığını belirten Prof. Dr. Aktaş, bu konudaki gelişmeler hakkında bilgi verdi.

Programın ardından Aydın Kayaer, Prof. Dr. Mustafa Aktaş’a programa katılımından dolayı belge takdim etti.

Program soru cevap kısmının ardından sona erdi.

-1 -1 -1 -1 -1
background image