Gazi Teknopark’ta Yer Alan ve TÜBİTAK 1501 Programının 2023-2 Çağrısında Başarı Kazanan Firmaların Temsilcilerine Plaket Takdim Edildi
2 Mayıs 2024 | 18:00

Gazi Teknopark’ta yer alan ve TÜBİTAK 1501 programının 2023-2 çağrısında başarı göstererek desteklenmeye hak kazanan firmaların temsilcileri Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ı ziyaret etti. Rektör Danışmanı Prof. Dr. Halil İbrahim Bülbül ve Gazi Teknopark Genel Müdürü Elif Başak Teksin’in de yer aldığı ziyarette, 1501 TÜBİTAK Projesi kazanan firmaların temsilcilerine plaket, başarı belgesi ve fidan sertifikası takdim edildi.

Ziyarette, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Oteo Teknoloji ve Mühendislik Ltd Şti. temsilcisi Hamit Yaşasın,  Radkor Eğt. Öğr. Sağ. Ürn. Enerji Elek. Elekt. ve Bilişim Tekn. Ltd. Şti. temsilcisi Dr. Şamil Osman Gürdal, Elekon Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. temsilcisi Şafak Koç, Geos Enerji İnş. San. Tic. A.Ş. temsilcisi İsmail Hakkı Gücüyener,  Aema Mühendislik Danışmanlık San. ve Tic. Ltd. Şti. temsilcisi Öğr. Gör. Burak Yenipınar, Yimi Elektronik Haberleşme Arge Eğit. ve Dan. Tic. Ltd. Şti. temsilcisi Prof. Dr. Murat Yücel, Tiga Bilgi Teknolojileri A.Ş. temsilcisi Ali Yaşar Yiğit, İnolab Bilişim Teknolojileri Mühendislik ve Pazarlama San. Tic. Ltd. Şti. temsilcisi Can Ahmet Şenol ve Dentera Medikal Bilişim Teknolojileri A.Ş. temsilcisi Dr. Öğr. Üyesi Merve Bayrakçeken’e plaket, başarı belgesi ve Üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Prof. Dr. Fuat Sezgin Ormanı’na adlarına dikilen fidan sertifikalarını takdim etti.  

Sertifika takdiminin ardından toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

-1 -1 -1
background image