Gazi Eğitim Fakültesinden Dr. Öğr. Üyesi Figen Demirel Uzun Kadın Kobi Ödülü Sınıfı'nda "En Çok İstihdam Sağlayan" Ödülüne Layık Görüldü
14 Mayıs 2024 | 16:48

Gazi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Figen Demirel Uzun, 10 Mayıs 2024 tarihinde düzenlenen KOSGEB Kobi Ödülleri Töreni'nde büyük bir başarıya imza attı. Teknopark Ankara’da 3 yıldır faaliyet gösteren WTECHIN Yazılım Bilişim ve Danışmanlık AŞ'nin kurucusu olan Dr. Demirel Uzun, Kadın Kobi Ödülü Sınıfı'nda "En Çok İstihdam Sağlayan" ödülüne layık görüldü. Ödül, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır tarafından takdim edildi. Yazılım sektöründe kadın girişimcilerin sayıca az olduğu bir ortamda bu başarısını elde eden Dr. Demirel Uzun, sektörde inovasyon ve istihdam odaklı projeleriyle teknoloji dünyasında adından söz ettirmeyi hedefliyor.

Dr. Figen Demirel Uzun’u tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz

-1 -1 -1 -1