Kosova Prizren Ukshin Hoti Üniversitesi Rektörü Doç. Dr. Mentor Alishani, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ı Ziyaret Etti
6 Mayıs 2024 | 18:20

Kosova Prizren Ukshin Hoti Üniversitesi Rektörü Doç. Dr. Mentor Alishani ve beraberindeki heyet, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ı ziyaret etti. Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fazlı Polat, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Halil İbrahim Bülbül ve Dr. Ahmet Bilal Dostbil ile Genel Sekreter Mehmet Ali Özkan’ın yer aldığı ziyarette Kosova Prizren Ukshin Hoti Üniversitesinden Rektör Doç. Dr. Mentor Alishani, Uluslararası İş Birliği ve Kalite İyileştirmeden Sorumlu Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Serdan Kervan, Bütçe, Finans ve Altyapıdan Sorumlu Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Adelina Rakaj, Genel Sekreter Nexhmedin Krasniqi, Mütevelli Heyet Başkanı Arif Murrja, Mütevelli Heyet Üyeleri Sadik Maloku, Jasmin Jusufi, Vilson De Marku ve Isuf Lushi yer aldı.

Ziyarette iki üniversite arasında iş birliği imkânları ele alındı. Gazi Üniversitesi ve Kosova Prizren Ukshin Hoti Üniversitesi arasında eğitim, kültürel ve akademik alanda Üniversitemizle iş birliği gerçekleştirilmesi konusunda mutabık kalındı.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Rektör Doç. Dr. Mentor Alishani ve Kosova Prizren Ukshin Hoti Üniversitesi heyetine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında adlarına dikilen fidan sertifikalarını takdim etti.

-1 -1 -1 -1 -1 -1
background image