Üniversitemiz Erkek Basketbol Takımı Türkiye İkincisi Oldu
17 Mayıs 2024 | 07:52

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (T.Ü.S.F.) tarafından 9-17 Mayıs 2024 tarihleri arasında Diyarbakır’da gerçekleştirilen ÜNİLİG Basketbol Süper Lig’e yükselme müsabakaları sona erdi.

Erkek Basketbol Takımımız Ankara’da düzenlenen bölgesel lig müsabakalarından, ÜNİLİG final müsabakasına kadar oynanan tüm karşılaşmaları namağlup tamamlayıp, adını finale yazdırdı. Finalde Doğuş Üniversitesi ile yaptığı müsabakayı 70-64 kazanan takımımız Türkiye ikincisi olarak turnuvayı tamamladı.

Takımımız, ÜNİLİG Basketbol Süper Lige Yükselme müsabakaları sonucunda Türkiye ikincisi olarak Süper Lige yükseldi.

Üniversitemizi başarıyla temsil eden erkek basketbol takımımızın sporcularını ve tüm teknik ekibi tebrik ediyor, Süper Lig’de başarılarının devamını diliyoruz.

-1 -1 -1