Haberler
Gazi Eğitim Fakültesine Bağlı Olarak 2020 Yılında Açılan Giysi Bankası Öğrencilerimize Bu Yılda Hizmet Vermeye Devam Ediyor
Mimarlık Bölümü Atölyedüşledüşün Öğrencilerine Archiol Yarışmasından 4 Ödül Birden
Üniversitemiz Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü mimari tasarım stüdyolarından Prof. Dr. Pınar Dinç Kalaycı yürütücülüğündeki “Atölye Düşle-Düşün” öğrencileri ve akademisyenleri, katıldıkları uluslararası mimari proje / fikir/tasarım yarışmalarında aldıkları başarılara bir yenisini daha ekledi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Programı Gerçekleştirildi
Üniversitemiz Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi (ATAUM) tarafından düzenlenen, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Programı" geniş bir katılım ile gerçekleştirildi.
Üniversitemiz Mimarlık Fakültesi Endüstriyel Tasarım Lisans Programı ENTAK Tarafından 2+3 Yıllığına Akredite Edildi
Üniversitemizde “Dünya Bağışıklama Haftası” Kutlandı
"Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesi" Adlı Hizmet İçi Eğitim Programı Yapıldı
Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından akademik ve idari personelimize yönelik olarak düzenlenen "Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesi"  adlı hizmet içi eğitim programı gerçekleştirildi.
Üniversitemiz “ÇELLO ORKESTRASI” Marka Tescil Belgesi Aldı
Üniversitemizin “Çello Orkestrası” isimli marka ve logosu için Türk Patent Enstitüsüne yapmış olduğu başvuru kabul edilerek, 2023 175427 nolu Marka Tescil Belgesi alındı.
Öne Çıkan Haberler