Üniversitemiz 2024-2028 Dönemi Stratejik Planı Tanıtım Toplantısı Düzenlendi
Üniversitemizin 2024-2028 yıllarını kapsayan stratejik planı ve planda yer alan performans göstergeleri hakkında Üniversitemiz Strateji Geliştirme Kurulu tarafından birimlere yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
 “Uluslararası Yükseköğretim Sempozyumu & Üniversitelerde Eğitimin Bugünü ve Geleceği” Sempozyumu Düzenlendi
Üniversitemiz Gazi Eğitim Fakültesinin organize ettiği ve üç gün boyunca sürecek olan “Uluslararası Yükseköğretim Sempozyumu & Üniversitelerde Eğitimin Bugünü ve Geleceği” sempozyumu başladı.
Üniversitemiz Uygulamalı Bilimler Fakültesinde Devir Teslim Töreni Yapıldı
“Disiplin İşlemleri” Adlı Hizmet İçi Eğitim Programı Gerçekleştirildi
Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Disiplin İşlemleri” adlı hizmet içi eğitim programı geniş bir katılım ile gerçekleştirildi.
Gazi Eğitim Fakültesi Biyoloji Öğretmenliği, Fen Bilgisi Öğretmenliği, Özel Eğitim Öğretmenliği ve Türkçe Öğretmenliği Lisans Programları EPDAD Tarafından 3+2 Yıllığına Akredite Edildi
Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Türkmen Bakan Aydın Maruf’u Ziyaret Etti
Üniversitemiz ile Kerkük Üniversitesi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
Üniversitemiz ile Kerkük Üniversitesi Arasında İş Birliği Protokolleri İmzalandı