Duyuru
Yaz Dönemi Yabancı Dil Kursları (Uzaktan Eğitim)
30 Haziran 2020 | 11:05

(40 Saat)

Pzt ve Çar

Haftada 2 Gün 4 Saat

Kurslar hakkında detaylı bilgi için:

Web sitesi: guzem.gazi.edu.tr

*   E-Posta: guzem@gazi.edu.tr

Tel: 0(312) 202 38 09

İNGİLİZCE AKADEMİK KONUŞMA KURSU

• 13 Temmuz – 25 Eylül 2020 tarihleri arasında düzenlenecektir.
  • Dersler çevrimiçi (online) dersler şeklinde verilecektir.
  • Canlı dersler Gazi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulunda görev yapan, alanında uzman Öğretim Görevlileri tarafından verilecektir.
  • Dersler hafta içi Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri ikişer saat olacak şekilde haftada 6 saat toplam 11 Hafta / 60 saat olarak planlanmıştır.
  • Kurs ücreti 2.000 TL'dir. Gazi Üniversitesi personel, öğrenci ve mezunlarına 1.500 TL’dir.
  • Dersler https://lms.gazi.edu.tr adresinden kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılacak bir öğrenme yönetim sisteminden takip edilecektir.
  • Kurs ücreti ön talep tamamlandıktan sonra yatırılacak, katılımcılar konu ile ilgili tarafımızdan bilgilendirilecektir.
  • Son başvuru tarihi 8 Temmuz 2020'dir.
  • Katılımcıların son başvuru tarihine kadar guzem.gazi.edu.tr adresinde bulunan ön kayıt formunu doldurmaları gerekmektedir.

İNGİLİZCE YDS/ YÖKDİL HAZIRLIK KURSU

• 20 Temmuz – 25 Eylül 2020 tarihleri arasında düzenlenecektir.
  • Dersler çevrimiçi (online) dersler şeklinde verilecektir.
  • Dersler hafta içi Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri üçer saat olacak şekilde haftada 9 saat toplam 10 Hafta / 84 saat olarak planlanmıştır.
  • Kurs ücreti 1.500 TL'dir. Gazi Üniversitesi personel, öğrenci ve mezunlarına 1.250 TL’dir.

ARAPÇA AÇIK İLAHİYAT KURSU

• 22 Temmuz – 12 Kasım 2020 tarihleri arasında düzenlenecektir.
  • Dersler çevrimiçi (online) dersler şeklinde verilecektir.
  • Dersler hafta içi Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri üçer saat olacak şekilde haftada 9 saat toplam 17 Hafta / 144 saat olarak planlanmıştır.
  • Kurs ücreti 2.000 TL'dir. Gazi Üniversitesi personel, öğrenci ve mezunlarına 1.750 TL’dir.
  • Son başvuru tarihi 17 Temmuz 2020'dir.

ARAPÇA YDS/ YÖKDİL HAZIRLIK KURSU

• 20 Temmuz – 25 Eylül 2020 tarihleri arasında düzenlenecektir.

ALMANCA EDEBİ METİN ÇEVİRİSİ KURSU

• 20 Temmuz – 7 Eylül 2020 tarihleri arasında düzenlenecektir.
  • Dersler çevrimiçi (online) dersler şeklinde verilecektir.
  • Dersler hafta içi hergün ve haftasonu cumartesi günü ikişer saat olacak şekilde haftada 12 saat toplam 8 Hafta / 80 saat olarak planlanmıştır.
  • Kurs ücreti 1.750 TL'dir. Gazi Üniversitesi personel, öğrenci ve mezunlarına 1.500 TL’dir.

TEMEL FRANSIZCA KURSU

• 20 Temmuz – 28 Eylül 2020 tarihleri arasında düzenlenecektir.
  • Dersler çevrimiçi (online) dersler şeklinde verilecektir.
  • Dersler hafta içi Pazartesi ve Çarşamba günleri ikişer saat olacak şekilde haftada 4 saat toplam 11 Hafta / 40 saat olarak planlanmıştır.
  • Kurs ücreti 1.250 TL'dir. Gazi Üniversitesi personel, öğrenci ve mezunlarına 1.000 TL’dir.