Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ı Ziyaret Etti
15 Ocak 2021 | 16:41

Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin ve Yargıtay Genel Sekreteri Fevzi Yıldırım, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ı ziyaret etti. Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin ve Yargıtay Genel Sekreteri Fevzi Yıldırım, Musa Yıldız’ı tebrik etti ve yeni görevinde başarılar diledi. Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin ve Yargıtay Genel Sekreteri Fevzi Yıldırım’a Üniversitemizin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Prof. Dr. Musa Yıldız, Üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Bekir Şahin ve Fevzi Yıldırım adına dikilmiş olan 3 adet fidanın sertifikasını verdi. Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, nazik ziyaretlerinden dolayı Mehmet Akarca, Bekir Şahin ve Fevzi Yıldırım’a teşekkür etti.