Yabancı Diller Yüksekokulu Sertifika Duyurusu
15 Haziran 2020 | 15:53

Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu bünyesinde yürütülen ve uluslararası boyutta akredite edilen İngilizce Hazırlık Programını 2019- 2020 Güz Dönemi sonunda başarıyla bitiren öğrencilerimiz için İngiltere’de isimlerine hazırlanan sertifikaları Yüksekokula ulaşmıştır.  Öğrencilerimiz, dünya çapında geçerliliği bulunan ve Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programı'nda (CEFR) tanımlanan B2 (Upper Intermediate) düzeyindeki sertifikalarını Yabancı Diller Yüksekokulu öğrenci işlerinden imza karşılığı teslim alabilecektir. Hazırlık programlarının yanı sıra fakülte ve yüksekokullarda ilgili yabancı dil derslerini başarı ile tamamlayan mezun durumdaki öğrencilerimiz de yine aldıkları eğitim düzeylerine göre adlarına hazırlanacak uluslararası sertifikalarını almaya hak kazanacaktır.