Verimlilik Toplantılarının Yedincisi Gerçekleştirildi
6 Şubat 2021 | 10:52

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, verimlilik toplantılarının yedincisinde Teknoloji Fakültesi bölüm ve ana bilim dalı başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantıya Rektörümüzün yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Prof. Dr. Bekir Buluç, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Tekeli, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Şevki Demirbaş, Prof. Dr. Bülent Bostan ile ana bilim dalı ve bölüm başkanları katıldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Bayındır toplantıda araştırma üniversitesi kriterleri ile ilgili bilgiler verirken Akademik Veri Yönetim Sistemi  (AVESİS), Akademik Teşvik Ödeneği Süreç Yönetim Sistemi (ATÖSİS), Kurumsal Veri Yönetim Birimi ve Sistemini uygulamaya başladıklarını ifade etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız ise Gazi Üniversitesinin önemine dikkat çektiği konuşmasında, Üniversitemizin el birliğiyle daha iyi noktaya taşınabileceğini ifade etti. Bu noktada Teknoloji Fakültesine çok önemli görevler düştüğünü vurgulayan Rektörümüz, kendisine yöneltilen sorulara yanıt verdi.

Toplantıda söz alan Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Tekeli, Teknoloji Fakültesinde yapılan etkinlikler ve bilimsel çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

background image