Gazi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi ve Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Müdür Yardımcısı  Doç. Dr. Türker EROĞLU'nun annesi Vasfiye EROĞLU vefat etmiştir.

Cenazesi 17.07.2017 Pazartesi günü ikindi namazını müteakip Elazığ Hankendi köyünde toprağa verilecektir.
Merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

Fen Fakültesi Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Pervin ARIKAN'ın annesi Nuran AKTUNA 16 Temmuz 2017 Pazar günü vefat etmiştir. Merhumenin cenazesi 17 Temmuz 2017 Pazartesi günü öğle namazına müteakip Karşıyaka Mezarlığına defnedilecektir.

Merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesi  ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

Not : Cenazeye katılmak isteyenler için saat  12:00 ’de Rektörlük  A kapısından araç hareket edecektir.

Fen Bilimleri Enstitü Sekreteri Feyzi BUDAK’ın babası Enver BUDAK, 15 Temmuz 2017 tarihinde vefat etmiş ve cenazesi  16 Temmuz 2017 tarihinde Ardahan’ın Edegül Köyünde defnedilmiştir.

Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi personeli Orhan KÖLE'nin annesi Nazmiye KÖLE bugün vefat etmiştir. Merhumenin cenazesi 15.07.2017 tarihinde öğle namazına müteakip Akyurt'ta defnedilecektir.

Merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.