Teknoloji Fakültesi  Otomotiv Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yakup İÇİNGÜR’ün babası Duran İÇİNGÜR, 07 Mart 2017 tarihinde   vefat etmiştir. Merhumun cenazesi 9 Mart 2017 Perşembe günü  Adana’da defnedilecektir.

Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

Tıp Fakültesi Erişkin Kemik İliği Nakli Ünitesinde çalışan Dr. Zehra BALTACI'nın babası Şinasi YİĞİT vefat etmiştir. Merhumun cenazesi  08 Mart 2017 tarihinde öğle namazına müteakip Karşıyaka Mezarlığında defnedilecektir.

Not: Cenazeye katılmak isteyenler için Konya Yolu öğretim üyeleri otoparkı önünden saat 11.30'da araç kaldırılacaktır.

Sanat ve Tasarım Fakültesi, Fakülte Sekreteri Celal ÖZEN'in babası Sabri ÖZEN 06 Mart 2017 tarihinde vefat etmiştir. Merhumun cenazesi bugün (07 Mart 2017) öğle namazına müteakip Tokat Erbaa Salkımören Köyünde defnedilecektir.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri Bölümü öğrencisi Sema Nur VURUŞKAN vefat etmiştir.

Merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve  başsağlığı dileriz.

Turizm Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Ramazan Pars ŞAHBAZ'ın annesi vefat etmiştir. Cenazesi 4 Mart 2017 Cumartesi günü öğle namazına müteakip Muğla'da defnedilecektir.

Merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

Turizm Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Ali YAYLI'nın annesi vefat etmiştir. Cenazesi 6 Mart 2017 Pazartesi günü öğle namazına müteakip Trabzon'da defnedilecektir.