Üniversitemizle ATO Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
5 Nisan 2021 | 09:57

Üniversitemizle Ankara Ticaret Odası (ATO) arasında iş birliği protokolü imzalandı. Törende imzalar, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız ile ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran tarafından atıldı. Törende, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız'a, Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Cevriye Gencer ve Enstitü Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Uğur Gökmen ile Doç. Dr. Gürhan İçöz de eşlik etti. 

Protokol, Gazi Üniversitesinde eğitim görmek isteyen ATO üyeleri ve çalışanları ile ATO personeli için uygulama koşullarının belirlenmesi ile akademik/ bilimsel/ eğitim iş birliğinin gerçekleştirilmesini kapsıyor.

Protokol kapsamında ATO tarafından lisansüstü düzeyde ihtiyaç duyulan programlarda ve konularda giriş koşullarını taşıyan aday öğrenciler için kontenjan ayrılacak. Ayrıca protokol kapsamındaki öğrencilerin tezli yüksek lisans ve doktora tez konularının, ATO’nun ihtiyacı doğrultusunda belirlenecek.

İmza töreninin ardından Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Gürsel Baran adına dikilmiş 5 adet fidan sertifikasını da takdim etti.

 

background image