Üniversitemizde Üst Yönetim Toplantısı Yapıldı
15 Ocak 2021 | 16:51

 

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, göreve geldiği ilk günden beri Gazi Üniversitesinde fakülte ana bilim dalı ve bölüm başkanlarıyla yaptığı verimlilik toplantılarının yanı sıra, Üst Yönetim Toplantılarıyla da fark yaratmak için büyük gayret sarf ediyor. Bu kapsamda her cuma günü Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ın başkanlığıyla, Üniversitemizde yapılabilecek yenilikler ve atılımlarla ilgili olarak “Üst Yönetim Toplantısı” adında toplantılar gerçekleştiriliyor. 

Üst Yönetim Toplantısına, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ın yanı sıra, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Prof. Dr. Bekir Buluç, Prof. Dr. Fazlı Polat, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Halil İbrahim Bülbül, Prof. Dr. Alper Ceylan, Prof. Dr. Erdal Zorba,  Genel Sekreter Hasan Kaleli ve Genel Sekreter Yardımcısı Öğr. Gör. Ragıp Akyürek katılıyor. Toplantılarda, Üniversitemizin eğitim kalitesinin ve çalışanların performanslarının artırılmasının yanı sıra, hızlı ve etkin yönetim konuları üzerinde duruluyor.

Gerçekleştirilen Üst Yönetim Toplantısında ayrıca her ay bir fakültemizin dekanı, fakültesinde yapılan etkinlikler ve çalışmalar hakkında bilgilendirme de yapıyor. Aralık ayında yapılan bir toplantıya Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necmi İlhan katılarak, Üniversitemiz üst yönetimine Tıp Fakültesi hakkında açıklamalarda ve değerlendirmelerde bulundu. Türkçe Tıp Programının 2011 yılında akredite olan ilk 9 program arasında yer aldığını söyleyen Prof. Dr. Necmi İlhan, İngilizce Tıp Programının ise akredite olan 7 programdan biri olduğunu belirtti. Fakültenin, uluslararası sıralamalarda ilk bin tıp fakültesi içinde 600 bandında yer aldığını anlatan Prof. Dr. İlhan, “ISO 9001 kalite güvence sistemi belgesi almaya hak kazanan ilk devlet üniversitesi hastanesi olan, Sağlık Araştırma Uygulama Merkezimiz halen TS EN ISO 9001: 2008 Kalite Yönetim Sistemi Standardı ile hizmet vermektedir” dedi.

 

background image