Üniversitemizde “Tıp Fakülteleri Dekanlar Konseyi 2021 Bahar Dönemi Toplantısı” Yapıldı
26 Mart 2021 | 19:44

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi ev sahipliğinde “Tıp Fakülteleri Dekanlar Konseyi 2021 Bahar Dönemi Toplantısı” gerçekleştirildi. Toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasının ardından Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız ile Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan’ın açılış konuşmasıyla başladı.

Tıp Fakülteleri Dekanlar Konseyi Başkanı Prof. Dr. Bülent Altun’un konuşmasının ardından 2017-2021 dönemi faaliyet raporunun sunumu yapıldı. 56 tıp fakültesinin dekanlarının katılımı ile 2021-2024 dönemi yürütme kurulu üyelerinin seçimi yapıldı.

Gazi Üniversitesi Rektörlük Senato Salonu’nda Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız tarafından 56 tıp fakültesinin dekanı misafir edildi.

2021-2024 yılları arasında görev yapmak üzere yürütme kuruluna Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan (Gazi Tıp), Prof. Dr. Hakan Gündüz (Marmara Tıp), Prof. Dr. Reyhan Ersoy (Ankara Yıldırım Beyazıt Tıp), Prof. Dr. Cemil Gürgün (Ege Tıp), Prof. Dr. Erdoğan Çetinkaya (Sağlık Bilimleri/Hamidiye Tıp) Prof. Dr. Haldun Müderrisoğlu (Başkent Tıp) ve Prof. Dr. Sema Arıcı (Biruni Tıp) seçildiler.

Yürütme Kurulunda yapılan görev dağılımı ile Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan 2021-2024 döneminin Tıp Fakülteleri Dekanlar Konseyi Başkanlığına seçildi. Prof. Dr. Hakan Gündüz İkinci Başkan, Prof. Dr. Reyhan Ersoy Genel Sekreter olarak görev aldı.