Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kemal Yıldırım’dan Önemli Başarı
12 Mayıs 2021 | 22:42

 

Yaptığı dikkat çeken çalışmalarla Üniversitemizin adını ulusal ve uluslararası platformlarda başarı ile duyuran Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kemal Yıldırım, ödüllerine bir yenisini daha ekledi.

Amerika’nın en prestijli tasarım yarışmalarından birisi olarak kabul edilen “Muse Desing Avards”a, “ErgoFILE Cabinet” isimli tasarımı ile katılan Prof. Dr. Kemal Yıldırım, “Silver Winner” ödülünü kazanarak dikkat çeken bir başarıya daha imza attı.

Aldığı ödülün ardından kısa bir değerlendirme yapan Prof. Dr. Kemal Yıldırım, yarışma sürecinde verdiği desteklerden ötürü Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’a teşekkürlerini iletti.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, elde ettiği başarıdan dolayı Prof. Dr. Kemal Yıldırım’a teşekkür belgesi ile Üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında adına dikilmiş 3 adet fidan sertifikasını takdim etti.

ErgoFILE Cabinet Nedir?

ErgoFILE Cabinet, ergonomik açılı tasarımı ile kullanım kolaylığı sağlar ve ekstra malzeme israfına neden olmaz. Dolap yeterli saklama kapasitesine sahip olduğu kadar estetik görünüme de sahip olup, gövde ve sürgülü kapaklar üzerinde farklı renk ve dokular kullanılarak alternatif tasarımlar oluşturulabilir. Dolap, kapaksız açık raf olarak da kullanılabilir. Kabin iki adet açılı yan parça, bir üst kısım, üç adet L şeklinde raf, ön / arka taban, sırtlık ve altı adet sürgülü kapak parçasından oluşmaktadır. ErgoFILE kabininin tüm parçaları üst üste yerleştirilerek kolaylıkla paketlenip taşınabilir ve kullanım yerinde pratik bir şekilde monte edilebilir.

 

Haberin ingilizce metnini okumak için tıklayınız.

background image