Üniversitemiz Kitapbankosu’ndan Okullara Kitap Desteği - Gazi Üniversitesi
Üniversitemiz Kitapbankosu’ndan Okullara Kitap Desteği
01 Ekim 2018 13:01

“Okuyan Türkiye için” sloganıyla çalışmalarına devam eden Üniversitemiz Kitapbankosu ilkokul, ortaokul ve liselere kitap desteğini sürdürüyor. Üniversitemiz yerleşkesi içinde bulunan kumbaralarda bağış yoluyla biriktirilen kitaplar Kitapbankosu gönüllüleri tarafından Türkiye’nin farklı illerinde bulunan okullara yollanmaya devam ediyor.

Bugüne kadar binlerce kitabı, kitap desteğine ihtiyaç duyan okullara gönderen Kitapbankosu gönüllüleri şimdi de 7 bin 120 kitabın yer aldığı 107 koliyi Türkiye’nin 28 ilinde yer alan 32 ilkokul, ortaokul ve liseye gönderiyor.

Kitap desteğine ihtiyaç duyan okulların kitapbankosu.com adresindeki destek talep formunu doldurması gerekiyor. Kitapbankosu gönüllüleri bu talepleri dikkate alarak, gönüllülerden toplanan kitapları ihtiyaç sahibi okullarla buluşturuyor.