Üniversitemiz ile Türkiye Cimnastik Federasyonu Arasında Protokol İmzalandı
30 Ocak 2021 | 11:15

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen’e iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette Prof. Dr. Musa Yıldız, Üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Suat Çelen adına dikilmiş 3 adet fidanın sertifikasını kendisine takdim etti.

Rektör Danışmanı Prof. Dr. Erdal Zorba’nın da yer aldığı ziyarette, Gazi Üniversitesi Sporda Yetenek ve Performans Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Türkiye Cimnastik Federasyonu arasında bir protokol de imzalandı. Törende imzalar, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız ile Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen tarafından atıldı.

Protokol kapsamında; Gazi Üniversitesi Sporda Yetenek ve Performans Uygulama ve Araştırma Merkezi, Türkiye Cimnastik Federasyonuna bağlı sporcuların sporda yetenek taramasını ve atletik performans testlerini yapacak.  Merkez, sporculara spor sakatlıklarından korunma konusunda yardımcı olacak. Merkez ile Federasyon arasında bilimsel araştırmalara yönelik iş birliği de yapılacak. Ayrıca, antrenörlerin eğitimleriyle, proje temelli faaliyetler yürütülecek.

background image