Üniversitemiz İle Elektrik Üretim A.Ş. Arasında İş birliği Protokolü İmzalandı
31 Aralık 2020 | 13:36

Yaptığı çalışmalara küresel salgın döneminde de hız kesmeden devam eden Üniversitemiz, yeni bir anlaşmaya daha imza attı. Bu kapsamda Üniversitemiz ile Elektrik Üretim A.Ş. (EÜAŞ) arasında bir iş birliği protokolü gerçekleştirildi. Protokol imza törenine Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız, Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İzzet Alagöz, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Bayındır, EÜAŞ Genel Müdür Yardımcıları Zafer Sümengen, Mithat Yüksel ve Ethem Çeker katıldı.

 

Üniversitemiz ile EÜAŞ arasında akademik, bilimsel ve eğitim konularında iş birliğini yapılmasını amaçlayan protokol, EÜAŞ’ta görevli personelin, EÜAŞ tarafından belirlenen konularda lisansüstü öğrenim ve araştırma yapmasına yönelik olarak tezli yüksek lisans, doktora, bütünleşik doktora ile doktora sonrası araştırma etkinliklerinin koşullarını kapsıyor.  

İmza töreni sonrası, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İzzet Alagöz’e kendi adına dikilmiş 3 adet fidanın sertifikasını hediye etti.

background image