TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması

Ülkemizin tek yayıncı kamu kuruluşu olan Türkiye Radyo Televizyon Kurumu, ulusal ve uluslararası politikalarımız doğrultusunda, eğitim, kültür ve sanat hayatına destek olmak amacıyla 2015 yılında “TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması”nı başlatmıştır. Kurumsal bilgi ve tecrübe birikimini İletişim Bilimleri Fakültesi öğrencileriyle paylaşmayı hedefleyen TRT bu kapsamda “TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması” nı bu yıl üçüncü kez düzenleyecektir. 

Anılan yarışma; radyo yayıncılığı dalı, televizyon yayıncılığı dalı ve yeni medya yayıncılığı dalı ana kategorilerinde gerçekleştirilecektir. Yarışmaya ilişkin tüm bilgilendirmeye https://www.trt.net.tr/  

adresinden ulaşılabilecektir. İletişim Bilimleri Fakültelerinde okuyan öğrencilerin yarışmaya katılabilmelerine ilişkin bilgiler ilgili sitede detaylı olarak yer almakla beraber yarışmacı adaylar siteye üye olarak dolduracakları online formları Dekanlıklarına veya Fakülte yetkililerine onaylattıktan sonra tekrar siteye yükleyerek devamında da yarışmak istedikleri eseri yükleyeceklerdir.

background image