Somali ve Nijer Büyükelçileri Üniversitemizi Ziyaret Etti
25 Eylül 2017 19:13

Somali ve Nijer Ankara Büyükelçileri, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İbrahim Uslan’ı makamında ziyaret etti

Somali Ankara Büyükelçisi Abdullahi Mohammed Ali ve Nijer Ankara Büyükelçisi Salou Gazibo, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İbrahim Uslan’ı makamında ziyaret etti. İkili ilişkileri geliştirmek adına yapılan ziyarette, yükseköğretim konusunda atılabilecek adımlar ele alındı.

Gerçekleştirilen ziyaretten büyük onur duyduğunu belirten Rektörümüz, Afrika kıtası ile iyi ilişkiler geliştirmek istediklerini söyledi. Afrika kıtasının çok büyük zenginlikleri olduğunun üzerinde duran Rektörümüz, Gazi Üniversitesi olarak Somali ve Nijer ile akademik çalışmalar yürütmekten büyük memnuniyet duyacağını sözlerine ekledi.