Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Tıp Fakültemizde Öğrencilerle Buluştu
04 Nisan 2017 10:39

Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Recep Akdağ, Üniversitemiz Sosyal Sorumluluk Projeler Topluluğu ile Ortak Düşünce Platformu’nun organize ettiği ‘Gençlerle Buluşma’ etkinliğine katıldı.

Tıp Fakültesi’nde düzenlenen etkinliğin açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Uslan, Gazi’nin Türkiye Cumhuriyeti’nin en köklü üniversitesi olduğunu vurgulayarak, “Bir hafta önce Uluslararası Derecelendirme Kuruluşu yaptığı açıklamada Gazi’yi Türkiye’nin en iyi 6 üniversitesi arasında gösterdi. Her zaman vurguladığımız gibi huzur ve başarının hakim olduğu üniversitemizde eğitim almak ayrıcalıktır” ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanımız Akdağ ise konuşmasında sağlık sistemindeki son gelişmeler ve 16 Nisan’da yapılacak referandum hakkında bilgi verirken, bu yıl 12 bin 500 sağlık personelini de istihdam etmeyi planladıklarını söyledi. Yoğun ilgi ile karşılanan Bakan Akdağ konuşmasının ardından üniversitemiz öğrencilerinin kendisine yönelttiği sorulara yanıt verdi.

04.04.2017 / Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği