Rektörümüzden Başarılı Öğrencilerimize Ödül
02 Aralık 2016 07:45

Fakültelerimizi birincilikle kazanan öğrencilerimiz için üniversitemiz yönetimi tarafından ödül töreni düzenlendi.

Mimar Kemaleddin Salonu’nda gerçekleştirilen törendeki konuşmasında Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Uslan, üniversitemizin milli ve manevi değerlerle barışık bir kurum olduğunu ve öğrencilerine evrensel değerlere bağlı, sorgulayan, tartışan ve çevresiyle iyi iletişim kurabilen bir eğitim verdiğini söyledi.

Rektörümüz, Gazi Üniversitesi yönetimi olarak kuruma bilgi, başarı ve huzuru getirmekle yükümlü olduklarını ifade ederken, akademisyenler ile öğrencileri kaynaştırmak adına bu etkinliğin yapılmasından memnun olduğunu söyledi. Uslan, bundan sonra yönetim olarak öğretim üyeleriyle daha sık birlikte olacaklarının sözünü verdi.

Konuşmanın ardından Rektörümüz fakülte dekanları ile birlikte, öğrencilerimize Yükseköğretim Kurulu Başkanı Sayın Prof. Dr. Yekta Saraç tarafından gönderilen başarı belgelerini ve Gazi Üniversitesince hazırlanan hediyelerini takdim etti.

Ödül alan öğrencilerimiz ve fakülteleri şöyle:

Elif Ayşenur Özcan (Edebiyat Fakültesi)

Hanifi Erol (Fen Fakültesi)

Kürşat Demir (Gazi Eğitim Fakültesi)

Semih Oral (Hukuk Fakültesi)

Şeref Şener (Mimarlık Fakültesi)

Mustafa Naz (Mühendislik Fakültesi)

Hilal Alagöz (Sanat ve Tasarım Fakültesi)

Gözde Nur Yılmaz (Sağlık Bilimleri Fakültesi)

Ahmet Ateş (Spor Bilimleri Fakültesi)

Mert Sezen (Teknoloji Fakültesi)

Koray Güzey (Turizm Fakültesi)