Rektörümüz Prof. Dr. Uslan Öğrencilerimizle Buluştu - Gazi Üniversitesi
Rektörümüz Prof. Dr. Uslan Öğrencilerimizle Buluştu
26 Aralık 2018 15:06

Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Uslan yılsonu değerlendirme toplantısında öğrencilerle bir araya geldi. Gazi Kültür Merkezinde üniversitemizin tüm akademik birimlerinden öğrencilerin yer aldığı değerlendirme toplantısına ilgi büyüktü. Öğrencilerimiz Rektörümüz Prof. Dr. Uslan’la hem sohbet etme hem de sorunlarını iletme imkânı buldu. Prof. Dr. İbrahim Uslan öğrencilerin sorunlarıyla yakından ilgilendi.

Konuşmasında Üniversitemizin eğitim ve araştırma alanında çeşitli kurum ve kuruluşlarla yaptığı işbirliklerine, yürütülen projelere, öğrencilerimize sağlanan burslu staj imkânlarına değinen Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Uslan öğrencilere ucuz ve kaliteli yemek imkânı sunabilmek için beş yıldır 1 lira 40 kuruştan yemek verildiğini ifade ederek, yemeklerde kullanılan malzemelerin kalitesinden kimsenin şüphesi olmaması gerektiğine vurgu yaptı.

Bu ders yılından itibaren alan dışı seçmeli dersler açıldığını ve her programdan öğrencilerin bir araya getirilmesinin amaçlandığını söyleyen Rektörümüz Uslan, bu dönem 65 adet alan dışı seçmeli dersin açıldığını ve bu sayının 100’e çıkarılacağını ifade etti. Prof. Dr. Uslan Çince ve Korece gibi alan dışı seçmeli derslerin de yakın zamanda havuza alınacağını kaydetti.

‘Spor Alanları Öğrencilerimize Ücretsiz Hizmet Veriyor’

Öğrencilerin ve fakültelerin talepleri doğrultusunda günübirlik teknik gezilerin Rektörlük tarafından desteklendiğini kaydeden Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Uslan, yüzme havuzunun yakın zaman içinde hizmete açılacağını belirtti. Prof. Dr. Uslan, ayrıca tenis kortu ve yüzme havuzu hariç hemen hemen bütün spor alanlarından öğrencilerin ücretsiz bir şekilde yararlanabildiğini hatırlattı.

Rektörümüzün konuşmasının ardından soru cevap kısmına geçildi. Öğrencilerimizin hatıra fotoğrafı çektirdiği Prof. Dr. Uslan öğrencilerimizle yakından ilgilendi.