Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel’i Ziyaret Etti
15 Ocak 2021 | 16:36

T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’a, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Fazlı Polat eşlik etti. Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, İbrahim Şenel’e Üniversitemizin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Prof. Dr. Musa Yıldız, Üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında İbrahim Şenel adına dikilmiş olan 5 adet fidanın sertifikasını kendisine takdim etti. T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.