Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Öğrenci Topluluklarıyla Bir Araya Geldi
9 Nisan 2021 | 13:48

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Üniversitemiz öğrenci toplulukları akademik liderleri ve topluluk başkanları ile bir araya geldi. Çevrim içi olarak gerçekleştirilen toplantıya Rektörümüzün yanı sıra, Üniversitemiz Sosyal İşler Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Selami Candan, Sosyal İşler Kurum Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Nazlı Güngör, Genel Sekreter Yardımcısı Raşit Yıldırım, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Metin Uygur, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Kültür Hizmetleri Müdürü Emine Sözer, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, “Bugün öğrenci topluluklarımız ve akademik liderleriyle bir araya geliyoruz. Programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Küresel salgın günlerinde Üniversitemiz öğrencilerini çok özlediğini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, “Üniversite kampüslerinin siz öğrenciler olmadan çok anlamı yok. Bu mekânları şereflendiren öğrencilerimizdir. Öğrenci odaklı bir yönetimiz. Bizim varlık sebebimiz öğrencilerdir” diye konuştu.

Gazi Üniversitesi yönetimine 14 Ağustos 2020 tarihinde geldikleri bilgisini veren Prof. Dr. Musa Yıldız, şunları aktardı: “Yönetim olarak öğrencilerimizi başımızın tacı olarak görüyoruz. Umuyorum en kısa zamanda öğrencilerimizle bir araya geliriz. Mart ayında Nevruz Bayramımızı kutladık ve topluluklarımızdan birçoğunun orada stant açtığını gördük. Salgın geçtikten sonra daha çok topluluğumuzun Nevruz Bayramımıza katılmasını arzu ediyoruz.”

Konuşmasında öğrenci toplulukları hakkında sayısal bilgiler de veren Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, konuşmasını şöyle tamamladı: “Üniversitemizde toplam 124 öğrenci topluluğumuz bulunmakta. Bunların 99 tanesi aktif faaliyet göstermekte. 85 Topluluğun Akademik liderlerinin yeni Yönergeye göre görevlendirmeleri yapıldı.  Öğrenci Bilgi Sisteminde mevcut olan Öğrenci Toplulukları Modülünü aktive ettik. Öğrenci Toplulukları Sistemi hazır ve kullanıma uygun durumda. Bu toplantıyı sizlerle istişare etmek için düzenledik. Katılımlarınız için hepinize teşekkür ederim.”

Program, soru-cevap bölümüyle sona erdi.

 

background image