Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Gerçekleştirilen Yeni Akademik Yıl Açılış Törenine Katıldı
18 Şubat 2021 | 13:03

2020-2021 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirildi

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ın da katıldığı törende, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve YÖK Başkanı Yekta Saraç konuşma yaptı. Törene Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanının yanı sıra bakanlar, YÖK üyeleri, ilgili kurum başkanları, büyükelçiler, üniversite rektörleri ile üniversiteleri temsilen akademisyenler katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasının ardından, “YÖK Üstün Başarı Ödülleri”ni kazanan doktora öğrencisi ve hocalara ödüllerini takdim etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ayrıca kurumsal ödülleri almaya hak kazanan üniversitelerin rektörlerine de ödüllerini verdi.

Haberin ingilizce metni için tıklayınız.